Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over mondhygiënist Maassluis

Mijn naam is Eleonora Mulder. Ik ben in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist. De studie heb ik in Utrecht gevolgd. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt en daar veel werkervaring opgebouwd met veel verschillende doelgroepen.

Mijn doel is het beste resultaat behalen samen met de patiënt. De communicatie tussen mij en de patiënt vind ik erg belangrijk. U krijgt bij mij alle persoonlijke aandacht die nodig is, daarom krijgt u uitsluitend mij als behandelaar. 

Ik werk met de nieuwste technieken en apparatuur, zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Wilt u zich ook inschrijven als nieuwe patiënt?

Klik hier

Waarom naar de mondhygiënist?

De mondhygiënist is gespecialiseerd op het tandvleesgebied. Veel mensen hebben last van tandvleesproblemen. Het ontstaat doordat plaque niet goed verwijderd wordt in de mond, waardoor het tandvlees kan gaan irriteren. Dit proces noemen we gingivitis. Als hier niks aangedaan wordt kan het tandvleesprobleem zich verder uiten en zorgt het voor kaakbotverlies. Dit proces noemen we parodontitis.

 De mondhygiënist behandeld de gingivitis en parodontitis. Bij de eerste intake wordt er een parodontiumstatus gemaakt van uw gebit. Daarbij krijgt u uitleg over de situatie in uw mond en wordt het vervolgplan besproken.

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren