Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Behandelingen Mondhygiënist Maassluis

Allereerst komt u langs voor een intake en wordt er een parodontiumstatus gemaakt. De parodontiumstatus is een overzicht van uw gebit. De parodontiumstatus bespreekt de mondhygiënist met u en maakt voor u een begroting.

Vervolgens maakt de mondhygiënist een aantal afspraken voor de initiële behandelingen. Voor de initiële behandelingen zijn tussen de 2 en 4 behandelingen nodig.

Nadat alles initieel behandeld is heeft u na 3 maanden de herbeoordeling en gaat u samen met de mondhygiënist kijken naar de verbeteringen in de mond. Als er goede verbeteringen zijn gaat u de nazorg in. De nazorgfrequentie verschilt van 3 tot 6 maanden.

Wilt u meer informatie over de tarieven van mijn behandelingen? 

Klik hier

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren